TEACH ME
BEskrivelse
TeachMe er en app hvor studenter kan sette opp en-til-en undervisning med veiledere. Ved hjelp av appen kan studenter få hjelp til studiene av rett person, og til rett tid.
NÅR
Februar 2018 - DD
HVEM
Mergim Berisha, Ellen Mossin Olesen, Eivind Nilsen, Lisbeth Grøndahl Kaarem, Bjørn Niklas Sjøstrøm, Harald William Weedon, Simen Andre Wesley Olsen.
BÆREkraftsmål
Mål 4 - God utdanning
Mål 5 - Likestilling mellom kjønnene
Mål 9 - Innovasjon og infrastruktur
Mange studenter har kjent på følelsen av å ikke forstå pensum, og gjerne skulle hatt hjelp av en veileder på et studentbudsjett. Samtidig vet vi at en av de beste måtene å lære på, er å lære bort kunnskap til andre.

Appen TeachMe kombinerer disse to verdenen, hvor studenter kan få hjelp av medstudententer for å lykkes med studiene. I TeachMe-appen kan du enkelt finne en veileder i faget du trenger hjelp med, og booke inn en tid i appen. 

Når man har et stramt budsjett vet vi også at privattimer kan koste altfor mye, men med de riktige samarbeidspartnerne gjør TeachMe at dette er svært gunstig, både for veilederne og studentene som mottar undervisning.

I TeachMe har vi et ønske om at studenter skal lykkes i sine studier, hvor læring står i fokus både for veileder og student. 

TeachMe jobber med flere av FNs bærekraftsmål.

En god utdanning er grunnlaget for å forberede menneskers liv heter det i FNs bærekraftmål nummer 4. Det å ha en god utdanning er noe som er grunnlaget for hele TeachMe-appen, og har et internasjonalt potensiale. 

Likestilling mellom kjønnene er noe som TeachMe jobber med på to nivåer; både internt i organisajonen og aktivt arbeide for at flere kvinner kan lykkes med utdanning.

Å bruke innvoasjon i utdanningstilbud er en del av bærekraftmål nummer 9 om innvasjon og infrastruktur. 
Invester i fremtiden
Det er ikke den gode ideen som sikrer resultat, det er gjennomføringen.
Start